RSS
Gallery

they are precious

03 Apr

waah, ini postingan pertama loh

it’s dedicated to my “child”, realy nice to share my life with them

kalo bisa dibilang, mereka ga bisa dituker dengan apapun, seneng banget tiap kali liat wajah mereka, ga bisa deh duit sebanyak apapun atau pria seganteng sule pun menggantikan posisi mereka di hati ini, hihi

senyum mereka, karya mereka, pertumbuhan mereka, itu yang jadi kerinduan, kegagalan mereka harus nya jadi kegagalanku dan kesuksesan mereka juga kesuksesanku, mereka pasti jadi orang hebat, lebih hebat daripada aku ini, oh yess!

ga hanya mereka, masih menantikan yang lain datang dan pasti datang, ga sabar nunggunya, it’s time to prepare my self to be better🙂

and my pray, my love always be with them, but HE care about them more and moree
smile :)merahputih

 
2 Comments

Posted by on April 3, 2011 in Uncategorized

 

2 responses to “they are precious

  1. julai

    April 4, 2011 at 2:07 am

    marsel, found it. your blog. hahaha….
    pria seganteng sule -> apa seh -__-
    nice.. aku suka postinganmu hehe

     
  2. Tesa

    April 6, 2011 at 3:02 pm

    ahh co cwiiiit
    SAYA JUGA HARUS BUAT BLOG DEDICATED TO THEM
    yeaah
    #gamaukalah :p

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: